• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мобільний додаток #Legal_ZrPlat доповнено новими функціями

eye

1035

22.03.2021 13:19

RSS

img

Вже більше року на Донеччині працює мобільний додаток «Legal ZrPlat», розроблений за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної, який сприяє виявленню фактів порушень законодавства про працю та протидіє незаконному обігу підакцизної продукції. За цей час додаток завантажили більше тисячі користувачів, надійшло 197 скарг, з яких щодо порушення трудового законодавства – 192, щодо порушення законодавства у сфері підакцизних товарів – 5. За результатами проведеної роботи фахівцями Податкової Донеччини у минулому році офіційно працевлаштовані 84 працівника.  

Враховуючи суспільний попит, цей додаток було доповнено новою  вкладкою «Поскаржитись на невидачу чеків», що дозволить оперативно реагувати на випадки невидачі фіскального чеку. Як і з попередніми вкладками, тут можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Але є і нова «фішка» – до  скарги можна додати фото виявленого порушення.    

Завантажити безкоштовний мобільний додаток «Legal ZrPlat» можна на телефон засобами Play Market  або App Store Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

Податкова Донеччини акцентує увагу, що акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизних товарів спрямовуються до місцевих бюджетів, тож, вимагаючи фіскальний чек при продажу такої продукції, свідомий покупець допомагає розвитку та добробуту своєї громади.

https://www.youtube.com/watch?v=hWPrnnTxgbI&t=1s

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

31

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

20

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

15

Громада 1

29 березня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію