• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мобільний додаток #Legal_ZrPlat доповнено новими функціями

eye

1079

22.03.2021 13:19

RSS

img

Вже більше року на Донеччині працює мобільний додаток «Legal ZrPlat», розроблений за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної, який сприяє виявленню фактів порушень законодавства про працю та протидіє незаконному обігу підакцизної продукції. За цей час додаток завантажили більше тисячі користувачів, надійшло 197 скарг, з яких щодо порушення трудового законодавства – 192, щодо порушення законодавства у сфері підакцизних товарів – 5. За результатами проведеної роботи фахівцями Податкової Донеччини у минулому році офіційно працевлаштовані 84 працівника.  

Враховуючи суспільний попит, цей додаток було доповнено новою  вкладкою «Поскаржитись на невидачу чеків», що дозволить оперативно реагувати на випадки невидачі фіскального чеку. Як і з попередніми вкладками, тут можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Але є і нова «фішка» – до  скарги можна додати фото виявленого порушення.    

Завантажити безкоштовний мобільний додаток «Legal ZrPlat» можна на телефон засобами Play Market  або App Store Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

Податкова Донеччини акцентує увагу, що акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизних товарів спрямовуються до місцевих бюджетів, тож, вимагаючи фіскальний чек при продажу такої продукції, свідомий покупець допомагає розвитку та добробуту своєї громади.

https://www.youtube.com/watch?v=hWPrnnTxgbI&t=1s

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

95

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію