• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як новоствореним ОСББ отримати електроенергію від YASNO на потреби житлового будинку

eye

471

21.03.2021 15:09

Загальні новини

img

Щоб у багатоповерхівках були електроенергія, газ, вода та інші види послуг, новостворені ОСББ мають укласти договори з усіма виконавцями житлово-комунальних послуг. Які кроки необхідно зробити, щоб отримувати електроенергію від YASNO на потреби житлового будинку, розповідає енергопостачальник.

Щоб забезпечити електроенергією місця загального користування (ліфти, освітлення, насосне обладнання), новоствореним ОСББ необхідно:

  1. Звернутися до оператора системи розподілу (ОСР), до електромереж якого підключений будинок, і укласти з ним договір про розподіл електроенергії.
  2. Обрати комерційну пропозицію і укласти договір з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») про постачання електричної енергії.

YASNO створив зручні та прозорі умови для швидкого оформлення необхідних документів для забезпечення багатоквартирних будинків електроенергією. На сайті yasno.com.ua опубліковано «Пам’ятку для нового споживача», яка містить перелік документів, необхідних для укладення договору.

Також ОСББ можуть обрати комерційну пропозицію на сайті постачальника або звернутись за консультацією до фахівців одного з понад 20 енергоофісів компанії, розташованих у всіх великих містах Донеччини, написати у приватні повідомлення офіційній сторінці у Facebook або зателефонувати до контакт-центру YASNO за номерами (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00.

«Ми в YASNO сприяємо розвитку та діяльності об’єднань мешканців багатоквартирних будинків. Забезпечуємо якісне обслуговування, здійснюємо нарахування та розрахунки за поставлену електроенергію, надаємо знижки на встановлення двозонних електролічильників з послугою заміни лічильника та постановки на облік. YASNO також надає консультації ОСББ та виконує енергоаудит будинків з підготовкою сертифіката енергоефективності, необхідного для залучення державних грантових коштів на виконання енергоефективних заходів», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати жителям Покровська

Представники ГМ “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжують свою важливу справу, надаючи допомогу містам, які перебувають у зоні збройного конфлікту.

eye

28

Громада 1

19 квітня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію