• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інвестиції, стартапи та новий технологічний регіон — 1991 Mariupol провів онлайн-дискусію “СХІД Інвесторів”

eye

475

19.03.2021 17:15

RSS

img

Інвестиції, стартапи та новий технологічний регіон — 1991 Mariupol провів онлайн-дискусію “СХІД Інвесторів”

 Розпізнати ІТ-стартап, який має майбутнє, інвестувати та отримати максимальний прибуток, впливати на економіку регіону та вирішувати долю проєктів на ринку інноваційних рішень. Про це та ще більше говорили під час онлайн-дискусії від Центру розвитку стартапів 1991 Mariupol.

Технологічна галузь Сходу України набирає вагу. У 2020 році випускниками Центру розвитку стартапів 1991 Mariupol стали 20 інноваційних стартапів. У регіоні створені технологічні кластери, які об'єднують понад 20 ІТ-компанії та креативні команди професіоналів. Наступний крок — створення міцної спільноти інвесторів — справжнього бусту для технологічного розквіту регіону.

Віктор Гурський, співзасновник та виконавчий директор civic tech організації SocialBoost:

"Центр розвитку стартапів 1991 Mariupol перш за все розвиває екосистемний проєкт. І одна із його рушійних сил — наявність попиту та пропозиції. У момент, коли ми маємо необхідність розвивати обидва напрями, команда 1991 Mariupol створює прецеденти. Торік це понад 15 стартапів, які вже налагодили комунікацію з інвесторами. Цього року — онлайн-курс для підприємців, який пояснює як диверсифікувати свій інвестиційний портфель та вкладати гроші у нові бізнес-моделі."

 Досвідом інвестування у технології, успішними кейсами з життя інвестора поділився Леон Подобєдов. Він заснував angelsyndicate.vc — неформальну групу ангельських інвесторів, які підтримують проєкти у сфері AI/ML, SaaS, Кібербезпеки та хмарних сервісів. Окрім цього, член правління та ангельський інвестор у SOC Prime та UAngel, інвестор у Simplerity, Careerely, AddCPM. А до цього — співзасновник та технічний директор кількох ІТ-компаній включаючи Easy Systems, MediaContext AdNetwork.

Леон Подобєдов, ангельський інвестор, засновник angelsyndicate.vc:

"Якщо ви хочете інвестувати в ІТ, шукайте однодумців. Долучайтеся до фондів, спільноти інвесторів, з якими ви зможете порадитися, або з якими зможете інвестувати у партнерстві."

На онлайн-зустрічі презентували перший у регіоні онлайн-курс про інвестування в ІТ-стартапи “СХІД Інвесторів”. Це двомісячний курс для інвесторів з Донецької, Луганської та Запорізької областей, який дає всебічний огляд, як: 

  • аналізувати ринок стартапів;

  • укладати успішні угоди та партнерства;

  • отримувати надприбуток від проєктів на ранніх стадіях.

 Старт програми 29 березня. Зареєструватися можна за посиланням: http://bit.ly/36GfbYp. Деталі на сайті: https://www.1991.center/mrpl/invest-program.

 Онлайн-курс проводить Центр розвитку стартапів 1991 Mariupol та ГО "СОЦІАЛ БУСТ" за сприяння Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України".

 Офіційний партнер курсу ICLUB — закрита спільнота ангелів-інвесторів від інвестиційного фонду TA Ventures.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

56

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію