• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Члени виконкому ухвалили рішення, що стосуються різних сфер життя громади

eye

874

19.03.2021 15:17

Новини громад

img

Чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради відбулось 18 березня під головуванням секретаря міськради Наталії Іваньо, за участю заступників міського голови, старост населених пунктів громади, представників управлінь і відділів міської ради. У ході засідання члени виконкому ухвалили більше 20 проєктів рішень, запропонованих представниками структурних підрозділів міськради.

Центр надання адмінпослуг розширює територію обслуговування

У зв’язку зі збільшенням території обслуговування та з метою покращення якості надання адміністративних послуг у чотирьох населених пунктах Покровської територіальної громади планують створити віддалені робочі місця фахівців ЦНАПу.

Як повідомила виконуюча обов’язки начальника центру надання адміністративних послуг міста Покровська Ольга Бєлоусова, в рамках проєктних об’єктів мережі ЦНАП один територіальний підрозділ працюватиме у місті Родинське, а в селах Новотороїцьке, Лисівка, Гришине створять віддалені робочі місця фахівців ЦНАПу для зручності обслуговування мешканців віддалених територій.

Виконком погодив перелік природоохоронних заходів

Проєкт рішення про затвердження плану природоохоронних заходів місцевого фонду охорони навколишнього природного середовища Покровської міської територіальної громади на 2021 рік запропонувала на розгляд членів виконкому спеціалістка відділу екології, клімату та енергозбереження Софія Афанасьєва.

Відповідно до зазначеного проєкту з місцевого бюджету передбачено виділення 300 тис. грн. на озеленення частини парку селища динасового заводу;  200 тис. грн. - озеленення набережної парку «Ювілейний»; 7 млн. 770 тис. грн. – придбання машин для збору та транспортування побутових відходів;  2 млн. 758 тис. грн. - придбання обладнання для збору твердих побутових відходів, а саме контейнерів для змішаних відходів у кількості 200 одиниць. Окрім цього, передбачені заходи з дослідження стану атмосферного повітря – 8 лабораторних виїздів, а також розробка проєктно-кошторисної документації з будівництва притулку для безпритульних тварин та його облаштування пунктом вакцинації та стерилізації. Всього на реалізацію семи природоохоронних заходів міським бюджетом передбачено 11 млн. 291 тис. грн., з них 2 млн. 799,4 тис. грн. – кошти фонду охорони  навколишнього природного середовища.

Для окремих категорій населення послуги терцентру стануть платними

Як повідомила під час засідання виконавчого комітету начальниця УСЗН Покровської міськради Ірина Бонзюх, у зв’язку зі змінами у законодавстві змінено порядок надання послуг громадянам, які потребують соціального обслуговування вдома. Так людина, яка має дохід, більший ніж 3586 грн. і потребує соціального обслуговування, не має права отримувати послуги терцентру безкоштовно. Громадяни, які мають доходи більше двох прожиткових мінімумів, можуть користуватимуться послугами територіального центру управління соціального захисту населення на платній основі. Їх вартість регламентована постановою Кабміна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

45

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

140

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію