• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Чергова сесія міськради: працювали плідно та злагоджено

eye

828

17.03.2021 19:36

Новини громад

img

17 березня відбулася чергова сьома сесія Покровської міської ради. До порядку денного було включено 25 основних та 28 земельних питань. Всі вони були попередньо ретельно вивчені під час засідань постійних депутатських комісій.

Серед ключових питань сесії – затвердження Стратегії розвитку Покровська до 2030 року, ухвалення звітів про виконання бюджетів приєднаних територій за 2020 рік, змін та доповнень до місцевого бюджету, програми економічного та соціального розвитку громади на 2021 рік.

Підтримали депутати питання оренди комунального майна, затвердивши перелік об’єктів для передачі в оренду та перелік підприємств, установ і організацій, які згідно закону, мають право орендувати приміщення на пільгових умовах. Під час обговорення прозвучала пропозиція про те, щоб процес передачі в оренду комунального майна був ще більш прозорим для усіх мешканців громади. Директор департаменту фінансово-економічної політики та управління активами міської ради Олександр Добровольский, який доповідав з цього питання, зауважив, що перелік об’єктів комунальної власності, які можна орендувати, завжди у відкритому доступі на сайті Покровської міської ради.

Одноголосно ухвалили на сесії питання про внесення змін до положення про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам за рахунок місцевого бюджету. Мова йшла по необхідність відремонтувати житло двом мешканцям Покровська поважного віку – учаснику бойових дій та людині, яка стала жертвою нацистських переслідувань під час другої світової війни.

Окрім цього, депутати підтримали питання розширення штату Покровського міського центру соціальних служб, фахівці якого тепер працюватимуть і з мешканцями сільських територій громади; ухвалили Програму розвитку органів самоорганізації населення та Положення про координаційний комітет самоорганізації населення у новій редакції тощо.

Одностайно проголосували депутати і за усі земельні питання. Слід зазначити, що засідання пройшло конструктивно і злагоджено, адже сесії передувала клопітка робота постійних депутатських комісій та продуктивний депутатський день.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію