• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Триває робота щодо розвитку спорту на приєднаних територіях

eye

762

17.03.2021 10:42

Новини громад

img

Начальник Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Олександр Швайко провів зустріч зі старостами селища Шевченко та села Піщанка. В ході зустрічі було прийняте рішення про відновлення залу важкої атлетики при будинку культури у Шевченко, який є історичною пам'яткою. Вже визначено тренера з важкої атлетики, який сьогодні тренує спортсменів у Покровську, а надалі сприятиме розвитку цього виду спорту у селищі.

Також Альона Бражко, староста села Піщанка, звернулася з пропозицією щодо будівництва майданчика для урізноманітнення форм дозвілля та навчання дітей, молоді та усіх мешканців. Під час бесіди вирішили, що доцільним буде встановлення мультифункціонального майданчика зі штучним покриттям для занять ігровими видами спорту, що надасть можливість розвивати футбол, волейбол, баскетбол та інші види спорту. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

3

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

11

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати жителям Покровська

Представники ГМ “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжують свою важливу справу, надаючи допомогу містам, які перебувають у зоні збройного конфлікту.

eye

13

Громада 1

19 квітня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію