• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутатів та держслужбовців Покровська ознайомили з нововведеннями подачі електронних декларацій

eye

615

15.03.2021 17:01

RSS

img

Під час депутатського дня, який відбувся 15 березня у залі засідань Покровської міськради, присутніх ознайомили з оновленим порядком заповнення електронних декларацій та нагадали кінцевий термін подачі документа.  

31 березня добігає кінця кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року. Роз'яснення щодо порядку правил заповнення електронних декларацій керівникам структурних підрозділів та депутатам надав заступник Покровського міського голови Микола Шабельник та в.о. завідувача сектору з питань безпеки та протидії корупції Покровської міської ради Олег Коломійцев.

«Держслужбовці вже почали заповнювати декларації та зіткнулися з конкретними питаннями, які потребують допомоги кваліфікованих фахівців», - зазначив Микола Шабельник. - З лютого поточного року НАЗК затвердило оновлені роз'яснення щодо антикорупційного законодавства, в якому максимально враховані інтереси декларантів. За деякими деклараціями змінилися строки їх подачі, вимоги до відображення об'єктів нерухомості, порядок заповнення розділу про членів сім'ї. Все це треба враховувати під час заповнення електронного документа».

Також присутнім нагадали, що за несвоєчасне подання декларації наступає адміністративна відповідальність, а за умисне внесення свідомо неправдивих відомостей у декларації – кримінальна. 

Нагадаємо, що декларування доходів - це конституційний обов’язок громадян -  част.2 ст.67 Конституції України передбачено, що усі громадяни щорічно подають до податкових  інспекцій  за місцем проживання декларації про свій майновий стан  та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

12

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

60

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію