• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

МЦЗ провів онлайн вебінар для підприємців

eye

1121

05.03.2021 15:44

Загальні новини

img

Розпочинати власну справу набагато легше юридично обізнаним, тому он-лайн вебінар, який відбувся 3 березня в Покровському міському центрі зайнятості, був проведений з метою підготовки до здійснення власної бізнес-мрії.

Фахівці Покровської ДПІ Головного управління ДФС у Донецькій області завжди охоче діляться інформацією з питань оподаткування з тими, хто цього потребує. Запрошені на вебінар тимчасово безробітні в основному вже мають ідеї щодо започаткування власної справи, проте їм не вистачає знань з податкової грамотності. Тож для них такі зустрічі дуже важливі. Отримана інформація допоможе їм ефективно працювати та уникнути штрафних санкцій.

Цього разу потенційних підприємців ознайомили з основами оподаткування доходів фізичних осіб, зокрема, у разі здійснення ними підприємницької діяльності. Майбутні підприємці дізналися про вимоги щодо такої діяльності за спрощеною системою оподаткування умови, ставки, нарахування та сплату податку, облік та звітність. Цікавими для присутніх були особливості обліку доходів і витрат, а також алгоритм визначення чистого доходу та податкового зобов’язання з такого доходу у разі, якщо підприємець працює за загальною системою оподаткування.

Податківці акцентували увагу потенційних підприємців на тій практичній допомозі, яку вони можуть отримати, зареєструвавшись в електронному кабінеті платника податків ДФС України.

На он-лайн конференцію також були запрошені спеціалісти пенсійного фонду. Роз’яснення необхідності офіційного працевлаштування, негативних наслідків отримання заробітної плати «у конверті», своєчасної сплати внесків до Пенсійного фонду, принципів накопичувальної системи пенсійного страхування та сучасних сервісів Фонду – саме ці теми порушила представник Фонду під час зустрічі.

Кожен з учасників мав змогу отримати вичерпну інформацію на поставлені питання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

11

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

10

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

19

Громада 1

29 березня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію