• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Розгляд стратегії розвитку міста та внесення змін до бюджету: відбулось чергове засідання бюджетної комісії

eye

838

12.03.2021 15:28

RSS

img

Депутати Покровської міської ради активно готуються до чергової сьомої сесії, напередодні якої працюють у комісіях за напрямами. 12 березня за участю секретаря Покровської міськради Наталії Іваньо, заступників міського голови Миколи Шабельника та Світлани Макарової обговорили бюджетні та фінансові питання.

На засідання постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики було винесено 15 питань.

Свою роботу присутні розпочали з обговорення стратегії розвитку міста на найближчі 10 років. Проєкт, над яким працюють вже досить тривалий час, презентував заступник Покровського міського голови Олег Фролов.

За його словами, в Стратегії враховано соціально-економічний та екологічний стан громади, а також визначено основні напрями розвитку та за кожним з них виконано SWOT-аналіз.

«Головне в цій Стратегії – людина, якій має бути комфортно жити у нашій громаді. Наша спільна задача – зробити так, щоб вона отримувала якісні соціальні, медичні, освітні послуги. Щоб мешканці мали змогу розвиватися культурно та духовно, а місто було привабливе не лише для місцевих жителів, а і для інвесторів», - зазначила секретар Покровської міськради Наталія Іваньо.

Декілька питань порядку денного стосувались внесення змін до місцевого бюджету Покровської громади на 2021 рік, а також програми економічного і соціального розвитку.

Розглянули депутати також порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам коштом місцевого бюджету та порядок виплати одноразових грошових винагород спортсменам і тренерам Покровської громади за високі досягнення у спорті.

 

Всі питання порядку денного ретельно розглянуті членами комісії та будуть винесені на сьому сесію Покровської міської ради. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

30

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію