• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Розглянуто документи кандидатів до нового складу Громадської ради

eye

810

10.03.2021 17:07

RSS

img

10 березня у Покровську відбулось чергове засідання ініціативної групи щодо формування нового складу Громадської ради. Захід пройшов за участю секретарки Покровської міської ради Наталії Іваньо та представників юридичного відділу.

Протягом лютого до Покровської міської ради надходили документи від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради.

Усього подано 42 заяви від представників правозахисних, краєзнавчих, наукових організацій тощо. Під час перевірки члени ініціативної групи виявили чимало недоліків у поданнях від громадських організацій.

«Жоден з наданих пакетів документів не відповідає вимогам та потребує доопрацювання, - зазначила головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення діяльності міської ради та її виконавчих органів Тетяна Білецька. – У багатьох не вказано громадянство голови або уповноваженої особи, не вірно складена біографічна довідка та не визначена правомочність участі в дорадчих органах».

Організаціям, які мають недоліки у заповненні документів, а таких 33, члени ініціативної групи встановили 5-денний строк на їх усунення. За пропозицією секретарки Покровської міськради Наталії Іваньо, виправити недоліки можна буде з 11 до 16 березня включно.

Дев'ятьом організаціям було відмовлено в участі в установчих зборах. Подані ними документи не відповідали вимогам законодавства.

17 березня члени ініціативної групи зберуться на чергове засідання, на якому і визначать організації, які братимуть участь в установчих зборах щодо формування нового складу Громадської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

55

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію