• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія розглянула питання щодо відключення споживачів від опалення

eye

867

10.03.2021 16:42

RSS

img

Під головуванням заступника міського голови Сергія Федорова відбулося засідання постійної комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем централізованого опалення, Начальники відділів та установ міста, директори комунальних підприємств та депутат міської ради розглядали питання щодо відключення від ЦО за заявками від споживачів.

Всього  на адресу міської ради прийшло чотири заявки. По першому випадку комісія одноголосно прийняла позитивне рішення, а стосовно трьох інших звернень у членів комісії виникли розбіжності.

Так одна із заявниць мала борг за опалення близько 25 тис. грн. Зі споживачкою було досягнуто згоди укласти  договір на реструктуризацію боргу. За умови погашення боргу у зазначений термін власниця житла може відключитись від центрального опалення.

Наступне звернення надійшло від мешканців будинку, в якому менш як 35% квартир мають автономне опалення. Але у новому законі про житлово-комунальні послуги сказано, що тільки якщо в будинку 50% і більше квартир має автономне опалення, то споживач має повне право відмовитися від системи централізованого теплопостачання. Сергій Федоров порекомендував зробити колективну заявку на відключення від мешканців будинку. “Нами буде надана вам вся необхідна інформаційна підтримка,” - заявив заступник.

Останнє звернення було колективне. Відключення від центрального опалення підтримали мешканці всього будинку, але загальна заборгованість споживачів складає майже 90 тисяч гривень. Через це члени комісії не рекомендували заявку до схвалення, але запропонували кроки для максимально швидкого вирішення ситуації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

28

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

41

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію