• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось засідання комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин

eye

780

09.03.2021 17:24

RSS

img

9 березня за участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо депутати провели чергове засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин, під час якої було розглянуто 29 питань.

Більша частина питань порядку денного стосувалась поновлення та внесення змін до договорів оренди. Розглянули депутати і можливість надання нових дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність мешканцям громади.

Серед питань, які будуть винесені на розгляд депутатського корпусу, є передача парку «Ювілейний» з балансу КП «Міський парк культури та відпочинку» на баланс КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Покровської міськради.

Під час засідання комісії депутати ретельно проаналізували кожне питання, яке буде включено до порядку денного сьомої чергової сесії, що відбудеться 17 березня

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровського району

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

1

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

7

Громада 1

29 березня 2024 12:04

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 11:37

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію