• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ вшанував Великого Кобзаря

eye

797

09.03.2021 10:48

RSS

img

Кожен народ має свої знакові постаті, для українців - це Тарас Шевченко. Важко переоцінити його роль у розвитку літератури, мистецтва і, звичайно, національної свідомості української нації.

9 березня, у день народження Великого Кобзаря по всій Україні відбулися урочисті заходи, вшанували пам'ять митця і покровчани.

На головній площі міста біля пам’ятника Тарасу Шевченка відбувся урочистий мітинг. Участь у ньому взяли секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови Світлана Макарова та Олег Фролов, керуюча справами виконкому Алевтина Жук, представники підприємств та установ міста, громадськість.

"Пройшло понад два століття з дня народження Кобзаря, а  його творчість і досі звучить надзвичайно актуально, - зазначила Наталія Іваньо. - Шановні друзі! Ми з вами маємо шанувати спадок Тараса Шевченка та, дотримуючись його настанов, будувати омріяну ним Україну."

Секретар міської ради говорила про необхідність передавати підростаючому поколінню любов до рідної землі та повагу до видатного генія українського народу.

На мітингу звучала невмируща поезія Тараса Шевченка у виконанні школярів та творчої інтелігенції міста. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію