• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати міської ради від партії «Порядок» - зі щирими побажаннями жінкам Покровської громади

eye

920

07.03.2021 14:01

RSS

img

Впродовж усього передсвяткового тижня депутати Покровської міської ради дарували мешканкам громади гарний настрій та приємні подарунки.

Депутат міської ради Юлія Гуріненко відвідала жінок-ветеранок праці селища динасового заводу. Теплі зустрічі стали для них приємною несподіванкою, а для депутата - можливістю подарувати святковий настрій.

Жінок, які віддали десятки років самовідданій праці у вуглевидобувних підприємствах, від щирого серця вітала депутат міської ради Тетяна Альохіна. Приємне спілкування, спогади про роботу у дружньому колективі і, звичайно, приємні подарунки.

Привітали депутати від партії «Порядок» і мешканок сільських територій Покровської громади. Вони відвідали святкові концерти, організовані місцевими аматорами народної творчості. Під час таких теплих зустрічей звучало багато щирих побажань.

На святковому заході у селі Гришине заступник міського голови Костянтин Мілютін та депутат міської ради Сергій Моісеєнко побажали глядачкам здоров’я, благополуччя та залишатися такими ж квітучими та життєрадісними.

Мешканок Новоєлизаветівки щиро вітала депутат Галина Гаврильченко. Від імені усього депутатського корпусу Покровської міської ради Галина Олександрівна побажала жіночого щастя, успіхів у роботі та затишку в домі.

Відвідали представники депутатського корпусу і урочистості у Покровську. Геннадій Красний щиро привітав жінок «золотого віку» та представниць підприємств і організацій міста під час святкових концертів, що були організовані напередодні Міжнародного жіночого дня.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

17

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

25

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію