• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську спіймали порушника, який розмальовував фасади та паркани

eye

829

05.03.2021 11:16

RSS

img

Нанесення незаконних написів на фасадах будівель стало для Покровська величезною проблемою. Це явище має дві сторони, і обидві вони негативні.

По-перше, написи спотворюють фасади. На багатьох житлових будинках таких написів по кілька штук. Працівники КП “Муніципальна служба правопорядку” щоденно їх зафарбовують, а вони з'являються знову. 

З іншого боку, левова частка дивних написів - не що інше, як реклама ресурсів, які промишляють продажем наркотиків і психоактивних речовин. І хоч безпосередньо в оголошеннях їх не називають, це не повинно вводити в оману.

У Покровську з минулого року діє програма "Стоп наркотик", що спрямована на комплексне розв'язання проблеми наркоманії при взаємодії всіх міських структур. В рамках цієї програми працюють мобільні групи, до яких входять інспектори Муніципальної служби правопорядку, які оперативно реагують на всі випадки, пов'язані з розповсюдженням наркотичних засобів.

В ході проведення вечірнього рейду містом співробітники Муніципальної служби затримали правопорушника, який більше як місяць «тероризував» наше місто розмальовуючи будинки, паркани та банкомати написами, які, можливо, рекламують інтернет-сайти по продажу наркотичних засобів.

У відношенні чоловіка складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП за порушення Правил благоустрою та передано до поліції для проведення  перевірки на причетність до розповсюдження наркотичних засобів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

25

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію