• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Жіночий погляд на бізнес

eye

1004

19.02.2021 10:56

Загальні новини

img

Вже давно докорінно змінилася роль жінки в суспільстві, по- іншому визначаються її  соціальні функції. Жінка активно пристосовується до різних видів життєдіяльності, в тому числі й до підприємництва. Тому хотілося б спростувати думку про те, що жінки виявляються менш готові до вільної, ініціативної діяльності, менш адаптовані до сучасних вимог ведення бізнесу ніж чоловіки. 

Підтвердженням цьому є активна участь жінок-підприємниць в засіданні Центру розвитку підприємництва, що відбулося 17 лютого 2021 року в Покровському міському центрі зайнятості з використанням онлайн ресурсів.

Усі присутні мали можливість ознайомитись з умовами участі в «Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва» за підтримки Естонської ради у справах біженців та Запорізького благодійного фонду «Єдність»за майбутнє». 

Голова правління Запорізького благодійного фонду "Єдність за майбутнє" Тамара Огородова відповіла на всі питання, які цікавили слухачів. «Учасниці – ті, хто живе вздовж лінії розмежування, переселенки та жінки, які перебувають у складних соціальних умовах. Вони можуть отримати кошти на започаткування власної справи та навчитися як вести бізнес у міжнародних фахівців. Фінансує програму для майбутніх підприємниць Міністерство закордонних справ Естонії, за підтримки фонду співпраці для розвитку»,- зазначила Тамара Огородова. 

Такі заходи, зазвичай, є рушійною силою у досягненні поставленої мети, надихають на звершення та додають впевненості. Тож побажаємо вдалої та результативної участі всім бажаючим.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію