• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники Покровська надали допомогу родинцям у боротьбі зі сміттям

eye

969

03.03.2021 11:22

Новини громад

img

У невеличкому містечку виникла велика проблема зі сміттям. На десятитисячне Родинське працюють лише два двірники, які, звісно, не можуть щоденно охопити всю територію.

Заступник міського голови Сергій Федоров прийняв рішення направити для прибирання міста працівники Зеленбуду, які зараз не задіяні у роботі. Крім цього, розпочалися роботи з прибирання міського кладовища.

В результаті вчорашнього прибирання:

- 60% території кладовища прибрали п'ятеро працівників КП "Покровська Ритуальна Служба" та три одиниці техніки, які зібрали та вивезли сміття об’ємом близько 160 тонн!

- 1115 квадратних метрів парку двадцять осіб очистили від порослі та непотребу. Вивезено 15,5 тонн сміття.

Роботи в центрі міста будуть продовжуватися ще кілька днів. На кладовищі вивезення сміття поновиться після того, як підсохне ґрунт та з’явиться можливість використовувати важку техніку.

Також у Родинському відбувся рейд працівників КП "Муніципальна служба правопорядку" Покровської міської ради. Перша група проводила роз'яснення правил благоустрою серед ФОПів, а друга - серед жителів приватного сектору. 

В ході рейду складені приписи щодо прибирання прилеглих територій. Виконання умов приписів стоїть на контролі Муніципальної служби.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію