• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міська влада привітала мешканок Покровської громади з Міжнародним жіночим днем

eye

728

02.03.2021 17:18

Новини громад

img

Напередодні 8 березня у селі Перше Травня відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню, на який запросили мешканок Піщаного та Срібного.

Щоб привітати мешканок сільських територій та висловити їм слова вдячності за роки наполегливої праці та внесок у розбудову громади, до Першого Травня завітали заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін, керуюча справами виконкому Алевтина Жук, старости та представники управління соціального захисту населення міської ради.

«Бажаю Вам завжди залишатись такими же гарними та добрими, - звернувся до присутніх заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін. –Здоров'я та сімейного затишку вашим родинам».

Від міської ради тридцять жінок - ветеранок праці, отримали подарункові набори. Святкового настрою додали виступи творчих колективів громади.

За словами начальниці відділу з питань розвитку приєднаних територій Олени Носач, подібні концерти пройдуть по всій території Покровської громади, тож жодна жінка не залишиться без уваги та святкового настрою. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію