• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міська влада Покровська планує навести лад із дощовою каналізацією

eye

566

01.03.2021 15:15

RSS

img

Питання відведення зливових вод надзвичайно гостро звучить у Покровську вже не одне десятиліття. Після рясних дощів вулиці міста потопають у воді, що призводить до великих незручностей для мешканців та псує дорожнє покриття. У міській раді вирішили взятися за комплексне вирішення проблеми. Я к виявилось, з часів будівництва міста «зливовки» ніхто ніколи не ремонтував, тому попереду - величезний відрізок роботи.

Сьогодні, під керівництвом заступника Покровського міського голови Сергія Федорова, відбулася робоча нарада щодо питань відновлення дощової каналізації міста. Участь у ній взяли представники комунальних підприємств Покровська та організації, яка має досвід роботи у цій сфері.

Силами КП «Управління міського господарства» були проведені підготовчі роботи – накреслена карта міста, на яку нанесено схему дощової каналізації. Комунальники зазначають, що питання відновлення «зливовок» дуже складне, адже у архівах немає жодної згадки про ці комунікації. Тому до роботи залучили навіть старожилів, які працювали у комунальній сфері десятки років тому і володіють хоч якоюсь інформацією на цю тему.

Під час наради визначили, що робота з відновлення дощової каналізації умовно буде розподілена на три етапи.

Перший етап – обстеження. До цього процесу будуть залучені фахівці із спеціальним обладнанням, котрі зможуть виконати телеінспекцію та визначити реальний стан комунікацій.

Другий етап – підготовка проектно-кошторисної документації для відновлювальних робіт.

Третій етап – виконання робіт. Планується, що відновлення почнуть із центральної частини міста, адже за попереднім аналізом, вона найпроблемніша.

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

37

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію