• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вперше за десятиліття: за круглим столом зібралися керівники міста та громадськість

eye

1046

26.02.2021 17:24

Новини громад

img

25 лютого у Покровську пройшов круглий стіл «Розвиток Покровської громади: проблеми, виклики та шляхи вирішення» за участю представників 15 громадських організацій, секретаря міської ради Наталії Іваньо, міського голови Руслана Требушкіна та усіх його заступників.

«Сьогодні дійсно визначна подія, - розповів голова благодійного фонду «Українська організація по боротьбі з корупцією» Михайло Кірсанов. – Накопичилось дуже багато питань, які наболіли. Людям давно хотілось висловити свою думку з приводу благоустрою міста, необхідністю реанімації і розвитку місцевої промисловості, транспортного сполучення».

Під час зустрічі неодноразово торкалися теми збереження культурної спадщини. За словами голови ГО «Джерело українського патріотизму» Світлани Гавриленко, Покровськ є унікальним містом з цікавою історією.

«У Покровську в районі вагонного депо до сьогодні зберіглась будівля колишнього ремісничого училища, з якого, на мою думку, і почалась історія міста. Треба звернути на нього увагу та взяти на облік усі історичні будинки. Якщо їх і продавати, то лише за умови збереження зовнішнього вигляду», - запропонувала керівникам міста Світлана Гавриленко.

Чимало питань, які піднімали спікери зустрічі, стосувалися благоустрою Покровська та його інфраструктури. Говорили про забудову міста всупереч будівельним нормам, незадовільний стан доріг, відсутність зупиночних комплексів, місць для паркування та велодоріжок. Також торкнулися теми патріотичного виховання дітей та молоді, встановлення пам’ятних знаків загиблим бійцям АТО. 

«Сьогодні прийшла команда, яка націлена на розвиток Покровської громади. З багатьох питань вже проводяться зустрічі та консультації з фахівцями. Щоб залучити інвестиції, ми маємо навести лад у місті та на сільських територіях, які теж потребують змін. Попереду багато роботи, але ми сподіваємось, що все заплановане буде втілене у життя», - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Щоб врахувати усі пропозиції та побажання, які звучали від представників громадськості та керівників міста, присутні підписали резолюцію. Її візьмуть до уваги під час ухвалення стратегії розвитку Покровської громади. 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

7

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

8

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

20

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію