• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську придбали 12 квартир для вимушених переселенців

eye

1289

26.02.2021 16:13

Новини громад

img

Четвертий рік поспіль у Покровську діє програма забезпечення оселями людей, які через бойові дії були змушені покинути свої рідні домівки. Цьогоріч фонд житла для вимушених переселенців поповнився ще дванадцятьма квартирами.

Придбання житла для тимчасово переміщених осіб проходить на умовах співфінансування: 70% - державна субвенція, 30% - міський бюджет.

У Покровську сформовано облік внутрішньо переміщених осіб та фонд тимчасового житла, який на сьогодні складає 33 квартири. Право на забезпечення квартирами для тимчасового проживання мають люди, які перебувають на обліку внутрішньо переміщених осіб.

озподіл житла відбувається відповідно до порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень внутрішньо переміщеним особам строком на 1 рік з можливістю подовження терміну проживання.

Визначення кола осіб, яким буде надана тимчасова оселя здійснює комісія, утворена виконавчим комітетом Покровської міської ради. Розподіл завжди проходить прозоро, із залученням засобів масової інформації та громадськості. До уваги беруть наявність у складі родини дітей, людей з інвалідністю та інші пільгові категорії громадян.

Квартири для тимчасового проживання переселенців не можна приватизувати, продати чи передати в оренду іншим особам.

На початку апаратної наради, яка традиційно проходить щоп’ятниці сім’ям, які отримали квартири у тимчасове користування, вручили ордери та ключі.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

64

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

74

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

39

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію