• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську придбали 12 квартир для вимушених переселенців

eye

1118

26.02.2021 16:13

Новини громад

img

Четвертий рік поспіль у Покровську діє програма забезпечення оселями людей, які через бойові дії були змушені покинути свої рідні домівки. Цьогоріч фонд житла для вимушених переселенців поповнився ще дванадцятьма квартирами.

Придбання житла для тимчасово переміщених осіб проходить на умовах співфінансування: 70% - державна субвенція, 30% - міський бюджет.

У Покровську сформовано облік внутрішньо переміщених осіб та фонд тимчасового житла, який на сьогодні складає 33 квартири. Право на забезпечення квартирами для тимчасового проживання мають люди, які перебувають на обліку внутрішньо переміщених осіб.

озподіл житла відбувається відповідно до порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень внутрішньо переміщеним особам строком на 1 рік з можливістю подовження терміну проживання.

Визначення кола осіб, яким буде надана тимчасова оселя здійснює комісія, утворена виконавчим комітетом Покровської міської ради. Розподіл завжди проходить прозоро, із залученням засобів масової інформації та громадськості. До уваги беруть наявність у складі родини дітей, людей з інвалідністю та інші пільгові категорії громадян.

Квартири для тимчасового проживання переселенців не можна приватизувати, продати чи передати в оренду іншим особам.

На початку апаратної наради, яка традиційно проходить щоп’ятниці сім’ям, які отримали квартири у тимчасове користування, вручили ордери та ключі.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

17

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію