• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Покровськводоканал» взяв курс на благоустрій територій після ліквідації аварій

eye

1020

19.02.2021 14:55

Новини громад

img

З початку року керівник КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль запровадив практику щоденних обходів магістральних мереж водопостачання та водовідведення. За результатами такої роботи лише за цей тиждень зусиллями працівників підприємства у місті усунуто 11 поривів. Разом з тим комунальники не лише працюють над тим, аби якнайшвидше ліквідувати аварію, а й вирішують питання благоустрою місць проведення ремонтних робіт.

Так, цього тижня працівники водоканалу виконали планування території та підсипали асфальтною крихтою місце усунення аварійної ситуації по вулиці Демури та у мікрорайоні «Південний».

«До того, як ми почнемо займатись заміною мереж водопостачання, ми плануємо повністю зняти питання благоустрою ділянок, на яких проводились ремонти минулого року. Знаю, що мешканців турбує це питання, тому аби не залишати після себе розритих ям чи купи ґрунту, ми створили відділ з благоустрою. У ньому працюють чотири спеціалісти, котрі постійно виконують планування територій після ліквідації аварійних ситуацій. Як тільки дозволять погодні умови, будемо заключати договори на асфальтування ділянок, які були пошкоджені через ремонтні роботи на водомережах», - зауважив начальник КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

5

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

17

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію