• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську борються з домашніми тиранами

eye

1032

18.02.2021 14:28

Новини громад

img

Про актуальність теми запобігання домашньому насильству і говорити не варто. Роками суспільство намагається перемогти це ганебне явище, але домашні кривдники і досі продовжують псувати життя близьким людям. Раніше «сімейні справи» виносити на обговорення було не прийнято, проте у Покровську замовчувати проблему не збираються – тут ведуть активну роботу щодо недопущення цієї соціальної біди.

Покровськ долучився до проєкту «Міста, вільні від домашнього насильства» і за підтримки міжнародних організацій працює над створенням центру соціально-психологічної допомоги жертвам домашніх тиранів.

Нещодавно у Покровській міській раді за участю начальниці управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА Лілії Золкіної відбулася зустріч з регіональною координаторкою Фонду ООН у галузі народонаселення Оксаною Андрушків.

Звертаючись до Покровського міського голови Руслана Требушкіна та секретаря міської ради Наталії Іваньо, представниця Фонду ООН висловила слова подяки за небайдуже ставлення до проблем домашнього насильства. Вона вручила підписаний меморандум про співпрацю та символічну табличку з написом «Місто, вільне від насильства».

«Тема недопущення насилля у сім’ях дуже важлива в нашому суспільстві. Від цього потерпають не лише жінки, а й діти, які бачать, як знущаються над їх матерями. За дорученням міського голови Костянтин Мілютін - заступник, котрий опікується будівництвом у місті, сприяє, щоб проєкт створення центру соціально-психологічної допомоги жертвам насилля був технічно правильно реалізований. Підтримали це питання і депутати Покровської міської ради», - зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію