• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Реконструкція ЗОШ №6: думка освітян врахована

eye

1283

18.02.2021 12:20

Новини громад

img

У Покровській міськраді відбулась робоча нарада, під час якої затвердили планувальні рішення та зовнішнє оздоблення фасадів учбового закладу.

Нарада пройшла за участю архітектора, представника підрядної організації, директора ЗОШ №6, в.о. начальника відділу освіти Покровської міської ради. Своє бачення майбутнього зовнішнього вигляду учбового закладу також висловили Покровській міський голова Руслан Требушкін разом із заступниками – Костянтином Мілютіним та Світланою Макаровою.

«На основі наших реалій, згідно з технічним завданням(кількість класів, школярів) та враховуючи кращий міжнародний досвід, ми впроваджуємо кращі практики. Умови для навчання дітей Покровської громади мають бути та будуть найсучаснішими», - зазначив заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.

Учасники зустрічі розглянули технології використання оздоблювальних матеріалів та варіанти кольорової гами для фасаду навчального закладу. За словами освітян, раніше вони практично не брали участі у виборі матеріалів або кольорів фарби, яка буде нанесена на стіни учбових закладів. Сьогодні вони мають нагоду не лише «на словах» уявити, як виглядатиме школа, але і внести свої пропозиції.

«Дуже приємно, що нас чують та з нами рахуються. Адже саме нам, вчителям, працювати з дітьми у цих класах. У тісній взаємодії з заступниками Покровського міського голови, архітекторами та підрядниками ми прагнемо створити максимально комфортні умови для перебування юних мешканців Покровської громади в учбових закладах», - відзначила директорка ЗОШ №6 Наталія Безручко.

Крім того, на нараді обговорили відповідність розташування класів та проектну потужність школи. Сьогодні в ЗОШ №6 навчається 639 учнів. Планується, що після реконструкції учбовий заклад вміщатиме 24 класи, де навчатимуться 658 юних мешканців Покровської громади. Результат зустрічі - остаточно затверджене планувальне рішення загальноосвітньої школи №6.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію