• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати Покровської міської ради направили звернення до Верховної Ради України

eye

840

17.02.2021 12:05

Новини громад

img

Депутати Покровської міської ради підтримали ухвалення парламентом Закону України «Про народовладдя через всеукраїнський референдум» та закликали Верховну Раду прийняти закон про місцевий референдум.

Підтримати відповідне звернення та направити його на розгляд Верховної Ради  депутатам Покровської міської ради запропонувала голова фракції «Слуга Народу» Олена Харчевна.

«Ми підтримуємо ухвалу парламенту про народовладдя, але вважаємо, що потрібно дати людям право впливати на рішення не лише центральної, а і місцевої влади, - зауважила депутатка.- Впевнені, що заможні громади можливі лише там, де люди мають такий реальний інструмент впливу на рішення влади, як референдум. Давайте не словом, а голосуванням продемонструємо нашій громаді те, що їх почули. Що лише люди самостійно можуть приймати рішення, а ми, як орган місцевого самоврядування, лише представляти інтереси мешканців нашої громади».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію