• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для підвищення тиску води у центральній частині Покровська будують сучасну насосну станцію

eye

1009

16.02.2021 14:23

Новини громад

img

За словами керівництва КП «Покровськводоканал», центральна частина міста – єдиний район, де виникають перебої з водопостачання. Мешканці приватного сектору, особливо влітку, «розбирають» воду для поливу власних городів. Також не вистачає тиску для подачі води мешканцям верхніх поверхів  багатоквартирних будинків.

«Роботи над покращенням водозабезпечення центральної частини Покровська розпочались ще у 2019 році, - розповів головний інженер КП «Покровськводоканал» Олексій Степченко. - Розроблено проєктно-кошторисну документацію, визначено підрядника та виділено земельну ділянку рішенням сесії міської ради. Вартість проєкту складає 2 млн 400 тисяч гривень, які були виділені з місцевого бюджету Покровська».

Наразі на виділеній ділянці будівельники закладають фундамент та встановлюють огорожу.

За проєктом, водопровідна насосна працюватиме в автоматичному режимі. Буде встановлено сучасне обладнання, яке фіксуватиме витрати води.

«Паралельно з будівництвом насосної, ми оновлюємо вводи до будинків, міняємо старі аварійні труби на пластикові. Залишилось усього 9 об’єктів, які потребують заміни комунікацій. Цю роботу плануємо провести на початку березня», - зазначив головний інженер КП «Покровськводоканал» Олексій Степченко.

Відкрити насосну станцію та запустити її у роботу комунальники планують вже до кінця травня.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

0

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати жителям Покровська

Представники ГМ “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжують свою важливу справу, надаючи допомогу містам, які перебувають у зоні збройного конфлікту.

eye

7

Громада 1

19 квітня 2024 11:45

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

28

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію