• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська міськрада разом з медиками громади розробляють алгоритми дій щодо проведення вакцинації від COVID-19

eye

942

15.02.2021 11:19

Новини громад

img

«У Покровській міськраді вже розпочато підготовчу кампанію щодо початку вакцинації, - розповіла заступниця Покровського міського голови Світлана Макарова. – Терміни надходження вакцини та механізми здійснення логістики поки уточнюються. Але ми вже готуємося до цього важливого процесу – розробляємо алгоритми дій проведення щеплення серед населення Покровської громади».

За словами Світлани Макарової, для забезпечення належного та рівного доступу до ефективної вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, а також для контролю пов'язаних з ним процесом, в Україні розроблена Дорожня карта. Саме цей документ визначає етапи розгортання кампанії, логістику та розробку нормативних документів.

Згідно з ним, вакцинація буде проведена у декілька етапів. Під час першого - щеплення отримають працівники системи охорони здоров’я, які лікують від COVID-19 і самі постійно наражаються на небезпеку тяжкого перебігу хвороби. До того ж пріоритетними групами визначено всіх, хто працює у сфері безпеки та життєдіяльності громади.

«Процес вакцинації – досить непростий, тому має бути досконально продуманим та розкладеним на алгоритми дій – що ми робимо та в якій послідовності. Разом з медиками ми плідно працюємо, аби уникнути будь-яких ускладнень в ході кампанії,» - повідомила директорка КП «Центру медико-первинної допомоги» Інеса Остряніна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

5

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

27

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

36

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію