• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулося засідання комісії  щодо визначення кандидатів на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

eye

1125

12.02.2021 14:09

RSS

img

В цьому році на розгляд комісії була висунена тільки одна кандидатка - Ганна Воропаєва.

Ганна Воропаєва - кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматики та телекомунікацій ДВНЗ «ДонНТУ», яка активно бере участь у багатьох вітчизняних та міжнародних проєктах, спрямованих на забезпечення якісного дистанційного навчання студентів та оптимізацію навчального процесу, популяризацію технічної освіти серед молоді, активізацію взаємодії місцевої громади та посилення соціальної ролі університету в житті громади.

Також кандидатка займається аналізом потреби місцевої громади (м. Покровськ) в оптимізації соціальної побутової та інформативної сторін життя, допомагає жителям громади у написанні заявок на проєкти та супроводжує проєкти, що отримали підтримку від донорів. 

Члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру Ганни Воропаєвої. Рішення комісії буде передано на розгляд виконкому. Якщо члени виконкому підтримають визначену кандидатуру, документи будуть направлені на розгляд у КМУ для присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію