• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській міськраді розглядають можливість реконструкції двох гуртожитків

eye

1556

10.02.2021 09:08

RSS

img

Керівництво Покровської міської ради ґрунтовно займається питанням забезпечення житлом дітей-сиріт, переселенців та молодих спеціалістів. Для цього планують реконструювати два гуртожитки, які розташовані у мікрорайоні «Шахтарський» та по вулиці Ольшанського.

«Питання забезпечення житлом жителів громади пільгових категорій підіймалося і в минулих скликаннях, - відзначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо під час засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин. – Сьогодні воно теж актуальне. Стрімко розвивається Шахтоуправління «Покровське», яке планує залучити півтори тисячі спеціалістів, багато в місті переселенців та дітей-сиріт. Вартість житла стрімко зростає, тож придбати квартиру стає все важче».

Аби реалізувати задумані проєкт, у Покровській міськраді вже створено комунальне підприємство «Управління капітального будівництва». Також планується залучення інвестицій.

«У цьому році з новими проєктами будемо брати участь у  «Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України», яку фінансує Європейський інвестиційний банк (ЄІБ). Розраховуємо на підтримку й Державного фонду регіонального розвитку», - поділився планами заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.

За його словами, вже йдуть перемовини з американськими та європейськими партнерами.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

48

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію