• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Щодо установчих зборів із формування нового складу Громадської ради при Покровській міській раді

eye

1183

09.02.2021 17:07

RSS

img

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Установчі збори шляхом рейтингового голосування із формування нового складу Громадської ради при Покровській міській раді відбудуться 25 березня 2021 року о 15.00 у залі засідань Покровської міської ради  за адресою: пл. Шибанкова, 13 (4 поверх),м. Покровськ, Донецька область.

Кількісний склад громадської ради 25 (двадцять п’ять) осіб.

Порядок денний:

  1. Відкриття установчих зборів уповноваженим представником ініціативної групи;
  2. Обрання кількісного та персонального складу лічильної комісії установчих зборів;
  3. Обрання голови установчих зборів;
  4. Обрання секретаря установчих зборів;
  5. Інформація уповноваженого представника ініціативної групи щодо підготовки установчих зборів;
  6. Обрання персонального складу Громадської ради, шляхом рейтингового голосування.

 

 Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу громадської ради:

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради. Пов’язані інститути громадянського суспільства (два і більше інститути громадянського суспільства мають одного і того ж керівника чи спільних членів керівних органів тощо) не можуть делегувати своїх представників до складу однієї громадської ради.

До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування.

Порядок подання заяв для участі в установчих зборах:

- заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства;

- прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради;

- заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, підписана ним особисто;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності);

- відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання відповідному органу виконавчої влади письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної, регіональної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради;

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону;

- мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу громадської ради та бачення щодо роботи у такій раді;

- фото делегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний веб-сайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

Делегований представник інституту громадянського суспільства може подати до ініціативної групи копії документів, що підтверджують освітній та професійний рівень, досвід роботи (за наявності).

Заяви інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді. Інші документи надсилаються в електронному вигляді.

Відповідальність за достовірність поданих документів (відомостей) несуть інститут громадянського суспільства, який делегує свого представника для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні, а також делегований представник інституту громадянського суспільства.

Документи приймаються до 24 лютого 2021 року  у паперовому та електроному вигляді за адресою: 85300, м. Покровськ, вул. Європейська, 22, Центральна міська бібліотека ім. Шевченка, каб. «ПРЕС-ЦЕНТР», відділ з питань інформаційної та внутрішньої політики міської ради, Пн. – Чт. з 09.00 до 16.00, Пт. з 09.00 до 15.00 (перерва з 12.00 до 13.00).

Відповідно до розпорядження міського голови від 18.01.2021 № 27рг «Про ініціативну групу з проведення установчих зборів щодо формування нового складу громадської ради при виконкомі Покровської міської ради» (зі змінами) затверджений склад Ініціативної групи:

Білецька

Тетяна  Володимирівна

-

головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення діяльності міської ради та її виконавчих органів

 

 

 

Білицька

Олена Валентинівна

-

член громадської ради при  виконкомі Покровської міської ради (за згодою)

 

 

 

Гайворонський

Петро  Євгенович

-

керівник краєзнавчого товариства «Оберіг» (за згодою)   

 

Іваньо

Наталія Вікторівна

-

секретар Покровської міської ради

 

Ташлицький

Микола Миколайович

 

-

 

член громадської ради при  виконкомі Покровської міської ради (за згодою)

 

Четверик

Тетяна Сергіївна

 

Шамоніна

Марія Олексіївна

 

-

 

 

-

керівник громадської організації "Міське товариство інвалідів м. Покровська"

 

член громадської ради при виконкомі Покровської  міської ради (за згодою)

 

Шперчук

Оксана Володимирівна  

 

-

спеціаліст 1 категорії відділу з питань інформаційної та внутрішньої політики міської ради

 

Відповідальна особа зі збору та реєстрації заяв для участі в установчих зборах: секретар ініціативної групи – Шперчук Оксана Володимирівна, тел.: 050-908-54-89 електронна адреса: pokrovsk.rada@gmail.com

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

55

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

39

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію