• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Будівництво спортивного клубу та виділення ділянок для учасників АТО:у Покровську пройшло засідання комісії з земельних питань

eye

638

09.02.2021 16:10

RSS

img

За участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо та заступника Покровського міського голови Костянтина Мілютіна відбулось засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

На розгляд членам комісії було винесено 52 питання, які стосувались надання і передачі земельних ділянок державним та комунальним підприємствам, приватним підприємцям та фізичним особам. 

Окрему увагу присутні приділили темі відведення земельних ділянок ветеранам та сім’ям загиблих воїнів АТО. Площі для можливого будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд планують виділити на території проєктного кварталу садибної забудови вздовж мікрорайону 1-17 у місті Покровськ.

Аби більш детально розібратися у місці розташування землі та її площі, по кожній заявці була підготовлена візуалізація.

Розглянуті та затверджені питання члени комісії винесуть на розгляд депутатам під час засідання сесії Покровської міської ради, яка відбудеться вже наступного тижня.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

14

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

26

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію