• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Порядок у громаді: депутат Покровської міської ради Сергій Моісеєнко зустрівся з жителями округу

eye

1304

08.02.2021 13:47

Новини громад

img

Депутат Покровської міської ради від політичної партії «Порядок» Сергій Моісеєнко провів прийом громадян, під час якого зустрівся з квартальними приватного сектору Покровська. Обговорили питання дорожнього покриття, встановлення додаткового зовнішнього освітлення та забезпечення громадян дровами. Щоб робота була більш продуктивною, на зустрічі були присутні представники комунальних служб міста. Разом визначались, які звернення можна вирішити якнайшвидше, а які потребують додаткового фінансування та часу.

«У першу чергу вдалося розв'язувати питання із забезпечення мешканців приватного сектору дровами, - зазначив депутат Покровської міської ради Сергій Моісеєнко. – Я звернувся до керівника Управління міського господарства і він пішов на зустріч. За день ми розвезли 10 кубів деревини».

За словами мешканок вулиці Мандрика, які звертались до Сергія Моісеєнко, така допомога дуже дієва. Під час холодів не аби як важко підтримувати необхідну температуру у будинках. 

«Раніше я збирала сухе гілля по сусідах, - розповідає Тетяна Рева. – Цього запасу вистачить на дві зими, якщо їх економно використовувати. Я дуже вдячна депутату за таку допомогу».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

64

Громада 1

10 травня 2024 16:50

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

eye

62

Громада 1

10 травня 2024 16:05

Дотримання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю – обов’язок роботодавця

Особи з інвалідністю в Україні володіють усією повнотою соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод, закріплених Конституцією України та іншими та іншими законодавчими актами.

eye

33

Новини громад

10 травня 2024 13:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію