• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міська влада стоїть на сторожі громадського порядку

eye

757

03.02.2021 19:49

RSS

img

Покровська міська влада опікується питанням громадської безпеки та підтримує організації та установи, що спільно з правоохоронними органами борються зі злочинністю. Сьогодні у Покровську функціонують КП "Муніципальна служба правопорядку" Покровської міської ради, яке слідкує за додержанням правил благоустрою в місті, та ГФ “За порядок”, члени якого разом із поліцейськими стоять на варті закону.

Так 28 січня під час рейду на залізничному вокзалі члени ГФ “За порядок” при перевірці документів виявили крадія, який перебував у розшуку. Злодій був затриманий та надалі переданий працівникам поліції.

Як заявив старший інспектор сектору превенції Покровського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області Денис Рудик, це не перший позитивний результат співпраці. Також нещодавно в місті під час спільного патрулювання була затримана особа, що перебувала під ув'язненням на території, що тимчасово непідконтрольна владі України та підозрюється в участі у незаконних збройних формуваннях.

Вже не перший рік члени громадської організації “За порядок” охороняють громадський спокій спільно зі співробітниками поліції. На сьогодні в штаті об’єднання числяться 50 осіб, які активно беруть участь у попередженні та виявленні правопорушень.

Міська влада сформувала стратегічне бачення охорони громадського порядку та запобігання злочинності. Як зазначив в.о. начальника відділу з питань безпеки та протидії корупції Покровської міської ради Олег Коломійцев, в місті з минулого року працює програма «Безпечне місто», дія якої розрахована на 5 років. В першу чергу, впроваджуються заходи щодо безпеки життя та здоров'я дітей.

Вже на початковому етапі забезпечено облаштування дошкільних закладів системами «домофон» та навчальних закладів кнопками термінового виклику поліції.

В цьому році заплановано:

- встановлення систем відеоспостереження у всіх шкільних та дошкільних закладах, а також закладах позашкільної освіти;

- встановлення в шкільних та дошкільних закладах протипожежних систем.

Також з метою зниження кількості дорожньо-транспортних пригод в місті та забезпечення безпеки життя та здоров'я громадян планується:

- встановлення системи відеоспостереження на дорогах міста з використанням інтелектуальних камер «Моботикс»,

- встановлення систем відеоспостереження на спортивних об'єктах,

- улаштування штучних перешкод на найбільш аварійно-небезпечних дільницях доріг.

На реалізацію цих заходів на поточний рік заплановано сім мільйонів гривень. Фінансування проєкту “Безпечне місто” буде подано на розгляд депутатів Покровської міської ради.

Продовжує дію міська програма «Стоп-наркотик», яка спрямована на проведення сумісних заходів (з представниками органів місцевого самоврядування, педагогами, психологами, лікарями, правоохоронцями) щодо унеможливлення фактів розповсюдження та вжиття наркотичних речовин у шкільних закладах.

Органи місцевого самоврядування разом з правоохоронним органам об'єднують зусилля у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров'я жителів громади та інтересів суспільства.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для 18,7 тисяч родин за тиждень

З 8 по 14 квітня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для мешканців 73 населених пунктів, постраждалих внаслідок постійних ворожих атак.

eye

2

Новини громад

16 квітня 2024 08:40

Мешканці Покровської ТГ отримали гуманітарну допомогу через платформу «СпівДія»

Олія, крупи, макаронні вироби, консерви, тушонка та смаколики. Продуктові пакунки вагою понад 10 кілограмів отримують нині ті, хто замовили їх на порталі СпівДія.

eye

29

Громада 1

15 квітня 2024 15:45

Першотравневий СО зазнав ворожого обстрілу: постраждалим надають всебічну допомогу

Покровськ розташований усього в 30 км від лінії фронту. Через таку близькість наша громада регулярно стає об’єктом ворожих обстрілів. За 780 днів війни територія Покровської ТГ була обстріляна 65 рази, останній з яких – вчора, 14 квітня.

eye

29

Громада 1

15 квітня 2024 14:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію