• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У ДТЕК Донецькі електромережі запрацював чат-бот

eye

651

02.02.2021 16:19

RSS

img

У ДТЕК Донецькі електромережі запрацював чат-бот. Це віртуальний цифровий помічник, який допомагає в автоматичному режимі отримувати необхідну інформацію. Завдяки його роботі, клієнти компанії вже сьогодні можуть передати показання лічильника, повідомити про аварійні ситуації, отримати відповіді на актуальні питання. Чат-бот ДТЕК Донецькі електромережі працює в месенджерах Viber і Telegram. На наступних етапах впровадження його перевагами можна буде скористатися і в соціальній мережі Facebook.

«ДТЕК Донецькі електромережі постійно працює над покращенням сервісу для клієнтів: впроваджує корисні продукти, будує сучасну якість обслуговування. За допомогою чат-бота, можна легко і швидко передати показання лічильника, повідомити про проблему з електропостачанням, дізнатися про планові відключення, отримати консультацію фахівців. Це просто і зручно, а головне — це економія часу. Сервіс працює в режимі 24/7», – зазначив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

Щоб почати користуватися послугами чат-бота необхідно: 

  • в пошуку ввести «ДТЕК Донецькі електромережі» або перейти за прямим посиланням Viber або Telegram

  • слідуючи підказкам меню, що випадає, отримати або передати необхідну інформацію.

За допомогою чат-бота клієнти можуть: 

  • передати показання лічильника; 

  • повідомити про аварійні ситуації або факти крадіжки електроенергії; 

  • подати заявку щодо роботи приладів обліку; 

  • отримати інформацію про причини відсутності електроенергії; 

  • зв'язатися з оператором для отримання консультації; 

  • швидко отримати відповіді на актуальні питання.

Ідентифікація користувачів чат-бота відбувається за допомогою номера особового рахунку клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі. Якщо клієнт не пам'ятає номер особового рахунку, його можливо відновити через сайт або дзвінком до кол-центру компанії за телефонами +38 (096) 450 0 473; +38 (099) 450 0 473; (0629) 450 473.

Компанія планує розвивати новий сервіс і додавати нові функції.

QR-код для Telegram

QR-код для Viber

ДТЕК Донецькі електромережі закликає клієнтів максимально користуватися дистанційними сервісами, перелік яких постійно розширюється. У 2020 році фахівці компанії обробили понад 193 тис телефонних дзвінків до кол-центру, 5 300 електронних листів, 10 200 клієнтів скористалися сторінкою компанії в Facebook, 2 700 - особистим кабінетом і сайтом компанії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

40

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

121

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію