• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Легалізація зайнятості населення та заробітної плати – важлива тема сьогодення

eye

1649

02.02.2021 14:51

RSS

img

Актуальною проблемою в трудових відносинах між роботодавцем і найманим працівником на сьогодні є легалізація зайнятості населення. Хочеться, щоб важливість питання легалізації оплати праці знайшла розуміння серед працівників, бо перш за все, це - у їхніх інтересах.

Якщо найманий працівник працюєте без офіційного оформлення трудових відносин - роботодавець позбавляє його права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, допомогу по безробіттю, гарантії на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві. При цьому, «нелегальний» працівник втрачає трудовий стаж.

Пенсійний фонд України закликає цінувати себе і вимагати гідного ставлення до себе!

Громадяни повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору, а також регламентацію трудових відносин відповідно до чинного трудового законодавства. У разі відмови роботодавця кожен громадянин має право звернутися до компетентних державних органів за захистом своїх конституційних прав.

Шановні роботодавці!

Подбайте  про своїх працівників та про їхнє майбутнє!!!

Закликаємо вас зробити крок назустріч суспільству – легалізувати зайнятість населення та відмовитись від виплати зарплати «в конвертах». Це дозволить громадянам зняти соціальну напругу та отримати реальну соціальну підтримку. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

48

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію