• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Легалізація зайнятості населення та заробітної плати – важлива тема сьогодення

eye

1782

02.02.2021 14:51

RSS

img

Актуальною проблемою в трудових відносинах між роботодавцем і найманим працівником на сьогодні є легалізація зайнятості населення. Хочеться, щоб важливість питання легалізації оплати праці знайшла розуміння серед працівників, бо перш за все, це - у їхніх інтересах.

Якщо найманий працівник працюєте без офіційного оформлення трудових відносин - роботодавець позбавляє його права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, допомогу по безробіттю, гарантії на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві. При цьому, «нелегальний» працівник втрачає трудовий стаж.

Пенсійний фонд України закликає цінувати себе і вимагати гідного ставлення до себе!

Громадяни повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору, а також регламентацію трудових відносин відповідно до чинного трудового законодавства. У разі відмови роботодавця кожен громадянин має право звернутися до компетентних державних органів за захистом своїх конституційних прав.

Шановні роботодавці!

Подбайте  про своїх працівників та про їхнє майбутнє!!!

Закликаємо вас зробити крок назустріч суспільству – легалізувати зайнятість населення та відмовитись від виплати зарплати «в конвертах». Це дозволить громадянам зняти соціальну напругу та отримати реальну соціальну підтримку. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Запрошуємо підприємців приєднатися до другого діалогу між владою та бізнесом за темою «Програма підтримки громадян «Національний кешбек: Зроблено в Україні»

Зустріч відбудеться в рамках роботи регіональної онлайн-платформи «Діалог влади та бізнесу», яка створена за дорученням Президента Україна Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців.

eye

22

Новини громад

23 жовтня 2024 14:19

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію