• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ простився з українським воїном, який загинув на Донеччині

eye

1374

02.02.2021 14:42

RSS

img

Сьогодні в останню путь провели українського воїна Зварича Петра Юрійовича, який загинув 30 січня 2021 року біля с. Старогнатівка Волноваський району. 

Вшанувати його пам’ять прийшли секретар міської ради Наталія Іваньо, представники місцевих органів самоврядування, військовий комісар, підполковник Ігор Валяєв, побратими, рідні та інші небайдужі люди.

— Ми всі у великому боргу перед патріотами, воїнами, що віддали своє життя, захищаючи нашу свободу. Сьогодні  ми просимо Господа дарувати здоров’я, мир тим воїнам, що стоять на сторожі незалежності та боронять кордони нашої держави. 

Хочеться звернутися до рідних Петра Юрійовича. Ніщо не може зменшити біль вашої втрати. Війна забрала у вас найцінніше – рідну і близьку людину. Виражаємо вам свою підтримку та висловлюємо подяку за сина, чоловіка, який не зважаючи ні на що, віддав життя за свою країну.  - сказала Наталія Іваньо.

Всі загиблі герої залишаться в наших серцях яскравими прикладами самовідданості і непохитності перед ворогами.

Слава Україні! Героям слава!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію