• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Обираємо професії юридичної сфери

eye

1288

30.01.2021 21:06

Влада

img


З метою формування професійної спрямованості учнівської молоді та ознайомлення з професіями юридичної сфери 29 січня відділом профорієнтації Покровського міського центру зайнятості Донецької області проведена економічна екскурсія для учнів 10 класу Красноармійського міського ліцею «Надія» до Красноармійського міськрайонного суду Донецької області.

Майбутні випускники, дотримуючись усіх норм карантинного захисту, спілкувалися зі суддею-спікером Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Світланою Хмельовою. «Професія судді – почесна та відповідальна, потребує ґрунтовних професійних знань, життєвого досвіду. За кожним вердиктом судді – людська доля», - розповіла Світлана Миколаївна. Вона ознайомила старшокласників з особливостями суддівської справи, з професійними вимогами до кандидата на посаду судді або адвоката, дала практичні поради щодо вибору майбутньої професії. Учні побували в справжньому судовому залі та навіть спробували себе в ролі суддів, захисників, прокурорів та секретаря судового засідання.

Змістовну та пізнавальну екскурсію доповнили фахівці відділу профорієнтації центру зайнятості, які розповіли учням про профорієнтаційні послуги центру зайнятості, про професії, що користуються попитом у роботодавців, надали інформацію про навчальні заклади юридичного профілю та розповіли про перспективи працевлаштування за відповідними професіями. 

Покровський міський центр зайнятості Донецької області висловлює вдячність керівництву Красноармійського міськрайонного суду за сприяння в проведенні заходу. Старшокласникам бажаємо вдалого професійного вибору.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

11

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

46

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

72

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію