• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Обираємо професії юридичної сфери

eye

1466

30.01.2021 21:06

Влада

img


З метою формування професійної спрямованості учнівської молоді та ознайомлення з професіями юридичної сфери 29 січня відділом профорієнтації Покровського міського центру зайнятості Донецької області проведена економічна екскурсія для учнів 10 класу Красноармійського міського ліцею «Надія» до Красноармійського міськрайонного суду Донецької області.

Майбутні випускники, дотримуючись усіх норм карантинного захисту, спілкувалися зі суддею-спікером Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Світланою Хмельовою. «Професія судді – почесна та відповідальна, потребує ґрунтовних професійних знань, життєвого досвіду. За кожним вердиктом судді – людська доля», - розповіла Світлана Миколаївна. Вона ознайомила старшокласників з особливостями суддівської справи, з професійними вимогами до кандидата на посаду судді або адвоката, дала практичні поради щодо вибору майбутньої професії. Учні побували в справжньому судовому залі та навіть спробували себе в ролі суддів, захисників, прокурорів та секретаря судового засідання.

Змістовну та пізнавальну екскурсію доповнили фахівці відділу профорієнтації центру зайнятості, які розповіли учням про профорієнтаційні послуги центру зайнятості, про професії, що користуються попитом у роботодавців, надали інформацію про навчальні заклади юридичного профілю та розповіли про перспективи працевлаштування за відповідними професіями. 

Покровський міський центр зайнятості Донецької області висловлює вдячність керівництву Красноармійського міськрайонного суду за сприяння в проведенні заходу. Старшокласникам бажаємо вдалого професійного вибору.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

64

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

74

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

39

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію