• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дистанційні електронні сервіси працюють

eye

1240

28.01.2021 16:57

Загальні новини

img

27 січня фахівці відділу рекрутингу Покровського міського центру зайнятості Донецької області провели міні ярмарок вакансій з використанням платформи ZOOM  на замовлення КП «Покровська міська стоматологічна поліклініка».     

В умовах дії карантинних обмежень роботодавці все більше стали долучатись до взаємодії з центром зайнятості з використанням дистанційних форм комунікації. 

Потрібні працівники? Варто зателефонувати рекрутерам, які не тільки знайдуть кандидатів на вакансії, а й  організують зручну локацію для онлайн-співбесіди, презентації, міні-ярмарку вакансій, будь-якого іншого потрібного формату для спілкування, що сприятиме найефективнішому працевлаштуванню.

Цього разу шанс на працевлаштування отримали шестеро безробітних, що мають досить затребувану на ринку праці спеціальність – сестра медична. Представниця роботодавця Ганна Гладка розповіла присутнім на заході про умови праці, соціальний пакет, перспективи роботи на підприємстві, цікаві традиції дружнього колективу.

Учасниці заходу відгукнулись на зворушливу розповідь представниці підприємства, принаймні дві особи з числа присутніх домовилися про співбесіду безпосередньо на робочому місці, інші отримали контактні дані для зв’язку з роботодавцем. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

43

Громада 1

16 травня 2024 16:00

Мирова угода як альтернатива судовому рішенню: Особливості укладення та забезпечення

Якщо до подачі позовної заяви не вдалося домовиться з відповідачем – не біда, такий шанс буде ще в залі суду.

eye

30

Новини громад

16 травня 2024 15:17

«Вишиваю волю, вишиваю долю»: в Покровську працівники культури долучились до обласної акції до Дня вишиванки

Донецька ОДА ініціювала акцію «Вишиваю волю, вишиваю долю», в рамках якої мешканці регіону вишивають спеціально розробленими обласними працівниками культури символами орнаменти та закодовані слова Воля, Доля і Донеччина.

eye

81

Новини громад

16 травня 2024 14:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію