• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання Центру розвитку підприємництва

eye

1073

15.01.2021 14:30

Загальні новини

img

13 січня 2021 року в Покровському міському центрі зайнятості відбулося друге засідання Центру розвитку підприємництва в поточному році.

Служба зайнятості продовжує працювати в напрямку організації підприємницької діяльності – як однієї з активних форм підтримки безробітних, що здійснюється у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи. 

Учасниками заходу стали зареєстровані безробітні, які мають бажання започаткувати власний бізнес та мають хист до підприємницької діяльності, а також чітку бізнес ідею. 

У ході заходу присутні були ознайомлені з можливістю долучитися до програми розвитку підприємництва серед безробітних. Відповідно до Порядку, одноразова виплата допомоги по безробіттю для організації безробітним підприємницької діяльності здійснюється в межах коштів, передбачених для цього бюджетом Фонду загальнообов'язкового державного страхування України на випадок безробіття на поточний рік. 

Звичайно, багато питань постало перед учасниками. Адже карантин, безумовно, торкнувся не тільки звичайного побутового життя людей, а й багатьох аспектів ведення підприємницької діяльності, економіки країни вцілілому… Таким чином, рішення досить непросте. Але всі присутні впевнені, що будь-які проблеми можливо вирішити, якщо маєш чітко поставлену мету.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

17

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

49

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

39

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію