• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заступник Покровського міського голови Микола Шабельник провів координаційну нараду з силовиками

eye

1067

27.01.2021 16:54

RSS

img

27 січня під головуванням заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника пройшла перша зустріч з представниками силових структур Покровської громади. Серед присутніх – керівництво районного управління поліції, служби безпеки, прокуратури, військової комендатури та зведених загонів інших силових структур.

«У своїй роботі я дотримуюся принципу – не знаєш, як вчинити, дій за законом», - звернувся до присутніх заступник Покровського міського голови Микола Шабельник і закликав силовиків до ефективної співпраці та взаємодії. - У зв'язку зі створенням Покровської громади, територія обслуговування розширилась, тож і роботи буде значно більше».

Начальник Покровського районного управління поліції Олександр Коломієць, звітуючи про роботу, зазначив, що наразі ведеться активна робота зі створення у кожному населеному пункті громади поліцейських станцій.

«Інститут дільничних згодом буде скасований, працюватимуть поліцейські офіцери громади. Вони будуть знаходитись цілодобово у кожному селі та матимуть широкий перелік повноважень. Відбір проходитимуть лише офіцери національної поліції, які відпрацювали не менше півтора року в правоохоронних органах та мають водійське посвідчення», - розповів т.в.о. заступника начальника управління поліції з превентивної діяльності Покровського районного управління ГУНП в Донецькій області Максим Кухлов.

Разом з поліцейськими станціями у селах мають з’явитись й Центри безпеки громадян. Рятувальники Покровська вже пройшли процес реорганізації та утворили Покровське районне управління, до якого сьогодні входять шість пожежно-рятувальних загонів.

«У місті Родинське розташована пожежна частина, яка знаходиться у занедбаному стані, - зауважив начальник управління Віталій Кінц. – На базі цього приміщення ми плануємо відкрити Центр безпеки громадян. З відповідною пропозицією рятувальники вже звернулись до Покровської міської ради».

Заступник Покровського міського голови Микола Шабельник зазначив, що керівництво міста ретельно вивчає усі пропозиції та питання, які надходять від силових структур. Всі вони будуть відпрацьовані та запропоновані на розгляд депутатському корпусу.

«Ми розробили програму «Безпечне місто», яка містить встановлення відеокамер, оснащення закладів освіти «тривожними кнопками», реконструкцію системи оповіщення населення та створення необхідних умов для силового блоку.

За словами Миколи Шабельника, минулого року на реалізацію заходів безпеки громадян було виділено 2 мільйони 100 тисяч гривень, у закладах освіти встановлені домофони та тривожні кнопки. Цього року міська влада планує придбати 150 камер відеоспостереження. З’являться вони на об’єктах соціальної інфраструктури міста.

Під час наради також обговорили питання боротьби з наркоманією. З червня минулого року у Покровську діє програма «Стоп наркотик», яка вже має результати. Ведеться постійна боротьба з ліквідації написів з рекламою наркотичних засобів та проводиться затримання «закладників».

«У місті спостерігається зменшення кількості нових написів, але це не говорить про те, що людей, які розповсюджують наркотики стало менше. Вони просто переглядають свої методи роботи. Аби подолати наркоманію та захистити наших дітей та мешканців громади від цієї залежності, ми маємо об’єднати зусилля та направити їх на створення комфорту та безпеки для жителів», - підбив підсумки зустрічі заступник Покровського міського голови Микола Шабельник.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію