• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від ЦНАПу до мультицентру: у Покровську до кінця року планують завершити будівництво

eye

955

22.01.2021 17:22

RSS

img

Центр надання адміністративних послуг, будівництво якого у місті тривалий час було призупинено, цього року планують не лише добудувати, а й трансформувати у сучасний мультифункціональний центр.

Спільно з представниками підрядної організації, яка займатиметься будівництвом мультицентру, керівництво Покровської міської ради оглянуло технічний стан будівлі. За проєктом, приміщення має три поверхи, де будуть працювати спеціалісти соціальних та комунальних установ, а також співробітники міської ради.

«Якщо ще 5 років тому стояла задача - створити центр надання адміністративних послуг, то сьогодні ми переглянули концепцію і мова йде про відкриття сучасного мультицентру, - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін. – Ми маємо створити максимально комфортні умови для мешканців нашої громади та надати їм всебічний доступ до адміністративних послуг».

У Покровській міській раді вже працюють над корегуванням проєкту будівництва. За словами заступника Покровського міського голови Костянтина Мілютіна, на сьогоднішній день загальна готовність об’єкту – близько 60%. Вже змонтовані майже всі інженерні мережі, система вентиляції, водо- то теплопостачання.

«Вже у березні плануємо отримати позитивний висновок експертизи та виставити проєкт у електронну систему Прозоро. Наше завдання до кінця поточного року відкрити у Покровську сучасний мультицентр», - говорить заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.

Щоб в строк закінчити будівництво Покровська міська рада заручилась підтримкою Донецької облдержадміністрації та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

У рамках реалізації проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні міжнародні партнери нададуть допомогу в оснащенні мультицентру, плануванні робочих місць та навчанні спеціалістів.

«Паралельно з роботою над проєктом будівництва самого мультицентру, ми вже міркуємо і над благоустроєм території. Враховуємо його розташування – поряд знаходиться центральний ринок та торгівельний комплекс, тому має бути місце для паркування автомобілів. У перспективі – благоустрій центру міста, який включатиме облаштування пішохідних зон та реконструкцію головної площі Покровська», - зазначив заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.

 

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію