• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня Соборності секретар міської ради та представники УСЗН відвідали ветеранів АТО та сім'ї загиблих

eye

652

22.01.2021 12:53

RSS

img

22 січня у День Соборності України у Покровську відвідали учасників АТО, які отримали інвалідність внаслідок військових дій, родини загиблих та сім'ю Героя Небесної Сотні.

На честь державного свята від депутатського корпусу слова вдячності за стійку громадянську позицію секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо передала волонтеру та ветерану АТО Миколі Ташлицькому. З перших днів бойових дій на Донбасі він допомагав армії та захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

У День Соборності України Наталія Іваньо відвідала також матір загиблого «кіборга», бійця 54-ої механізованої бригади, учасника звільнення Карлівки Владислава Казаріна.

З початку військових дій хлопець захищав Донецький аеропорт, воював поблизу шахти Бутівка, Пісків, Авдіївської промзони, Широкиного. Неподалік Дебальцевого Владислав потрапив під мінометний обстріл, був важко поранений і помер по дорозі в лікарню.

Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо подякувала матері загиблого за виховання справжнього патріота, який ціною власного життя захищав Україну. Побажала Тетяні Казаріній міцного здоров’я, терпіння та мирного неба.

У День Соборності слова вдячності за патріотизм та захист держави лунали на адресу 36 мешканців Покровська, для деяких з них, нажаль, посмертно…

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

93

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію