• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Пройшла перша апаратна нарада в новому році

eye

1018

15.01.2021 20:41

RSS

img

Під час наради були розглянуті питання роботи установ та відділів Покровської міської ради за минулий рік. Керівники звітували про стан справ на сьогодні та запланували роботи на найближчий час.

В процесі засідання обговорили стан підготовки міста до зниження температури та погіршення погодних умов. Як повідомив начальник КП “Управління міського господарства” Олексій Назаров, до негоди готові 16 одиниць техніки, 650 тонн піщано-сольової суміші. Наразі готується маршрутизація роботи техніки не тільки по Покровську, але й по селищним громадам.

Начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх доповіла, що у зв'язку з прогнозованим зниженням температури в місті підготовлений мобільний та стаціонарний пункти обігріву, які вже оснащені всім необхідним. Такі ж пункти будуть працювати і в селах.

Управлінням соціального захисту запланована також робота мобільного офісу з надання соціальних послуг. Такий досвід вже декілька років практикувався - працівники соцзахисту виїжджали до м. Родинського та сел. Шевченко. Тепер буде розроблено графік роботи офісу в селищних громадах. Також Ірина Бонзюх доповіла про заплановане надання допомоги у оплаті комунальних платежів пільговим категоріям мешканців громади. 

Після керівників виступали старости селищних громад, які доповідали про проблемні питання, які постали сьогодні перед селами.

 

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юні покровські футболісти перемогли у обласному етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»

17 травня у Павлограді відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч».

eye

0

Громада 1

20 травня 2024 10:30

Ще понад 7 тисяч родин зі світлом: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує ремонти мереж після обстрілів

За 18 травня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових усунути низку пошкоджень мереж та обладнання та повернути електропостачання у 3 населених пункти Донеччини.

eye

6

Новини громад

20 травня 2024 10:27

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

33

Новини громад

19 травня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію