• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську визначили механізм надання допомоги потерпілим у випадках переохолодження

eye

806

15.01.2021 18:57

RSS

img

15 грудня під головуванням керуючою справами Покровського виконкому відбулось засідання оперативного штабу для вжиття необхідних заходів під час надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

Як зазначила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх, вже розроблений механізм надання допомоги громадянам, які залишилися в складних життєвих ситуаціях під час суттєвого зниження температурного режиму. Він включатиме облаштування пунктів обігріву та цілодобове надання невідкладної медичної допомоги бездомним громадянам у випадках переохолодження.

Так, у центральній частині Покровська у сквері «Соборний» розгорнуто мобільний пункт обігріву. Для забезпечення потреб громадян, які залишилися в складних життєвих ситуаціях, продовжує працювати й пункт прийому від населення гуманітарної допомоги, який розташований за адресою: мікрорайон «Південний», 1/75. Під час сильних морозів та погіршення погодних умов в приміщенні можна буде зігрітися та випити гарячого чаю.

Для отримання медичної допомоги по мірі необхідності бездомні особи будуть направлятися до  КНП Покровської клінічної ЛІЛ Покровської міської ради Донецької області за адресою: м.Покровськ, вул.Руднєва 73, цілодобово в зимовий період.

imgimg

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

54

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

27

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію