• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської влади відвідали одне з найвіддаленіших сіл об’єднаної громади

eye

1052

14.01.2021 19:09

Новини громад

img

Срібненська сільська рада, яка нещодавно була ліквідована як орган місцевого самоврядування, є однією з найбільших за кількістю сіл, що входять до її складу. Усього їх дев’ять. Відстань від Покровська складає 45 кілометрів. Бачення розвитку Срібного та механізми вирішення нагальних питань сьогодні обговорили під час спільної зустрічі представників міської влади з керівниками сільських установ.  

«Такі зустрічі носять більше ознайомчо-інформаційний характер, - звернувся до присутніх заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко. – Сьогодні всі ми колеги та маємо взаємодіяти, аби наша громада розвивалась та як скоріше вирішувались питання, які до сьогодні турбували жителів сільських територій».

Однією з головних тем, які найбільше хвилюють селян, є відсутність водопостачання. Ані питної, ані технічної води у цих населених пунктах немає. Існуючі колодязі обміліли, питну воду приводять два рази на тиждень.

Обговорили з мешканцями Срібного і стан дорожнього покриття, питання благоустрою, ліквідації стихійних звалищ та вивозу сміття.

«У нашому селі немає жодного комунального підприємства, - розповіла староста Тамара Новікова. – Декілька разів ми оголошували конкурс по процедурі, але претендентів так і не було. Внаслідок цього, по селах з’являються стихійні звалища, кількість яких з кожним роком лише збільшується».

Занепокоєні селяни й відсутністю будь-якого дозвілля для молоді. Наразі функціонує лише бібліотека. У клубі немає опалення, приміщення потребує ремонту. Тож, мешканці Срібного сподіваються, що спільними зусиллями з міською владою села отримають новий поштовх для розвитку та вирішення питань, які накопичувались роками

 

imgimg

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію