• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Податковою Донеччини за 2020 рік упереджено втрат бюджету на суму понад 18 млрд гривен

eye

1671

14.01.2021 08:38

RSS

img

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом  ГУ ДПС у Донецькій області за 2020 рік підготовлено для передачі до правоохоронних органів 119 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень.

Найбільших втрат бюджет зазнав від порушень за ознаками предикатних злочинів згідно Кримінального кодексу України, нагадаємо – це «суспільно небезпечні протиправні діяння, що передували легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом». Під час проведення перевірок за цією статтею працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Донецькій області виявлено 124 порушення із  загальною сумою встановлених збитків 18,5 млрд гривен.

Крім того, під особливий контроль спеціалістів цього підрозділу підпадають і  правопорушення у сфері контролю за державними закупівлями – за 2020 рік складено 20 матеріалів на суму майже 797 млн гривень.

Усі матеріали по проведеним перевіркам передані до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним Кодексом України, у тому числі: 22 передано до Національної поліції України, 5 – до Управління СБУ в Донецькій області, 25 – до органів прокуратури і 67 – до оперативних та слідчих підрозділів ГУ ДФС у Донецькій області. 

На теперішній час за результатами розгляду зазначених матеріалів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронними органами відомості щодо 20 кримінальних правопорушень та 85 матеріалів було приєднано до кримінальних проваджень. 


 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

93

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію