• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Гришиному відбулась робоча зустріч керівництва Покровської громади з представниками села

eye

835

12.01.2021 17:07

RSS

img

Село Гришине стало другим населеним пунктом із запланованих, яке відвідали представники Покровської влади. З питаннями, які турбують місцевих жителів, знайомились секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступники Покровського міського голови Анатолій Зінченко та Світлана Макарова.

«Наразі ми активно співпрацюємо з колишніми сільськими радами, які увійшли до складу Покровської об’єднаної громади, - розповіла секретар Покровської міськради Наталія Іваньо. Вже до кінця лютого ми плануємо презентувати стратегію розвитку сільських територій, а поки проводимо збір та аналіз питань, які найбільше турбують місцевих жителів».

Серед них – незадовільний стан доріг, вивіз сміття, тепло- та водопостачання, надання якісних медичних та освітніх послуг, дозвілля дітей і молоді.

Під час візиту до Гришиного були оглянуті об’єкти соціальної сфери. Представники міської влади ознайомились з роботою сільського клубу, бібліотеки, дитячого садка, опорної школи та амбулаторії сімейного типу.

«Ми приємно вражені побаченим, але є багато над чим працювати, - відзначила заступниця Покровського міського голови Світлана Макарова. – Ми прагнемо до того, щоб мешканці сільських територій отримували якісні послуги – в першу чергу, мова йде про надання медичної допомоги».

За словами Світлани Макарової, існуюча сімейна амбулаторія отримає нове дихання – згодом у медзакладі з’явиться лабораторія з можливістю забору аналізів, сучасне діагностичне обладнання та буде вестись щоденний прийом лікаря, який до цього працював лише два рази на тиждень. Мешканці Гришиного матимуть нагоду заключити з лікаркою декларацію на медичне обслуговування. Це дозволить жителям села отримувати якісні послуги за місцем проживання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію