• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Малі та середні вітчизняні компанії мають змогу заявити ринку про себе та презентувати свій продукт

eye

602

29.12.2020 11:14

RSS

img

У Виставковому Центрі «Київ Експо Плаза» 24 - 25 березня 2021 року відбудеться виставка продовольчої продукції Шгатіап Роосі, організаторами якої є Асоціація «Ю-Фуд» та торгово-промислова палата України.

Мета виставки - презентація продовольчого потенціалу України на внутрішньому та міжнародному ринках, обговорення актуальних проблем, відпрацювання практичних рішень щодо розвитку вітчизняного ринку продовольчих товарів під час кризи, організація ефективного майданчика для зустрічі між виробниками та вітчизняними і іноземними партнерами.

Ця платформа допоможе малим і середнім вітчизняним компаніям заявити ринку про себе та презентувати свій продукт; ознайомитися з широким асортиментом харчових продуктів; провести переговори з потенційними партнерами та укласти вигідні контракти; налагодити партнерство та корисні ділові зв’язки; розширити ринки збуту.

Більш детальну інформації щодо участі та вартості можливо отримати звернувшись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці торгово- промислової палати України за телефоном +380676629656- Голято Андрій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

4

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

Засоби гігієни для покровчан та харчові продукти для ВПО: комісія розподілила гуманітарну допомогу

22 квітня за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до міста від благодійних фондів та громадських організацій.

eye

34

Новини громад

22 квітня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію