• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Осінь – пора врожаю податків від аграріїв Донеччини

eye

958

30.10.2020 19:44

Загальні новини

img

Агрокліматичні умови Донецького регіону дозволяють вирощувати практично всі сільськогосподарські культури, які поширені в степовій зоні України та сприяють одержанню високих врожаїв. Головні напрями – вирощування зернових і технічних культур, таких як озима пшениця, ріпак, соняшник, картопля, кукурудза та інші овочеві і баштанні культури.

За 9 місяців 2020 року місцеві бюджети Донеччини отримали від платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування 108 млн гривень єдиного податку, що на 1,5 млн грн більше минулорічних показників. 

Лідерами зі сплати єдиного податку четвертої групи є аграрії, що здійснюють діяльність у Покровському, Маріупольському та Волноваському районах. Вони забезпечили майже 72 відсотки від загальних надходжень податку по області, що складає 77,6 млн гривень єдиного податку. 

Єдиний податок від платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування та самостійно задекларовані податки від обробки сільськогосподарських земель та паїв стовідсотково зараховуються до загального фонду місцевих бюджетів Донеччини, тобто до скарбниць мешканців громад, де працюють та сплачують податки такі сільгоспвиробники. 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram, Facebook, YouTube

Крім того, у нас теж є YouTube-канал 

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію