• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Довідки від Пенсійного фонду можна отримати за допомогою банківської картки

eye

2299

04.11.2020 15:13

RSS

img

Покровське об’єднане управління Пенсійного фонду України з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції та убезпечення відвідувачів управління пропонує активно використовувати можливості відомчого Вебпорталу. Наприклад, отримувати довідки за формою ОК-5 чи ОК7, довідки про розмір пенсії тощо дистанційно, без відвідування управління.

Щоб отримати довідки необхідно авторизуватися в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua). Зараз це можна здійснити не лише за електронним цифровим підписом, а й за BankID, тобто за номером банківської картки.

За допомогою банківської картки можна одержати наступні електронні пенсійні послуги:

- довідку про доходи пенсіонера для призначення субсидій (містить дані про розмір пенсії без урахування окремих видів виплат);

- довідку про доходи пенсіонера (загальний розмір призначеної пенсії);

- індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК-5, ОК-7, додаток 9) (містять інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками);

- витяг з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (містить дані про статус застрахованої особи/ отримувача страхової виплати; дані про набутий страховий стаж; відомості про страхувальників, про періоди трудових відносин; відомості щодо нарахованої заробітної плати, що враховується для розрахунку страхових виплат та страхового стажу; відомості про особливі умови праці, про суми добровільних внесків; дані пенсійної справи; відомості про інші види загальнообов’язкового державного соціального страхування).

В особистому кабінеті на Вебпорталі оберіть розділ «Запит на отримання електронних документів» та заповніть поля форми запиту. 

Відповідь на запит ви отримаєте у розділі «Мої звернення», вибравши завдання із статусом «Виконано».

В отриманому документі знайдіть файл у pdf-форматі. Цей документ збережіть або роздрукуйте.

Достовірність всіх довідок, сформованих на вебпорталі Пенсійного фонду України, підтверджується QR-кодом.

Електронний документ з QR-кодом (довідки ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії тощо), підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно чинного законодавства, є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органах Фонду.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

55

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

39

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію